Chelseas store offensive stjerner Eden Hazard og Diego Costa bidro sterkt til fjorårets ligagull etter en haug med målpoeng. Denne sesongen har de i likhet med resten av laget skuffet stort.

Etter at José Mourinho forsvant ut dørene, og Guus Hiddink kom inn, har pilen endelig begynt å peke oppover for London-klubben. Likevel ønsker Chelsea nå å forsterke angrepet i januarvinduet.

Har du lest denne?

Alexandre Pato (26) er på vei inn i Hiddinks tropp. Han blir hentet fra brasilianske Corinthians. Ifølge ESPN Brasil gjenstår det bare detaljer før Pato igjen blir å finne i Europa.

— Det gjenstår bare at Pato signerer kontrakten, skriver de.

Også The Mirror skriver at Pato nærmer seg Chelsea.

— Chelsea håper å få til en rimelig avtale med Corinthians, som er desperate på å selge etter at den tidligere AC Milan-stjernen har falt i unåde i Brasil, skriver den engelske avisen.

Spissen dro tilbake til hjemlandet etter utenomsportslig bråk og rapporter om svak fysisk tilstand i 2013 - etter mange gode sesonger i AC Milan.

Nå er han ikke langt unna å komme tilbake til Europa, noe spissen ifølge rapportene selv ønsker sterkt.

Før sesongen hentet Chelsea spissen Radamel Falcao, som floppet i Manchester United forrige sesong. Han skulle få fart på karrieren i Chelsea. Slik gikk det ikke.

Nå skal Chelsea altså prøve å restarte Patos karriere.

I tillegg til Diego Costa og Falcao, har Chelsea Loïc Rémy som et alternativ på topp. Han skal ifølge The Mirror være på vei ut fordi han er misfornøyd med spilletiden.

Hør siste episode av Aftenpodden Sport hvor sterke og fryktløse norske utøvere hylles, vi diskuterer Liverpool og idrettens juks og fanteri:​