Mandag ble den planlagte joggeturen i Isdalen avlyst grunnet føreforholdene, men på treningen var det likevel løpsøvelser og styrketrening som sto på programmet for spillerne i Brann.

Mjelde lover at det kommer til å bli mer av det fremover, og tirsdag flyttes treningen innendørs for å unngå at den skal bli spolert av været.

— Vi kommer til å prioritere grunntrening med fokus på kondisjon og styrke med tanke på kommende sesong, men vi vil selvsagt trene med ball også, sier Mjelde.

Vil unngå spekulasjoner

Med neste sesong i tankene må Mjelde også tenke på spillerstall, men han ønsker ikke å bidra til mer spekulasjoner enn nødvendig når det gjelder hvem som er på vei inn og ut av klubben.

— Det er alltid noen som er interessert i andre spillere. De som virkelig vil ha noen vil likevel følge den aktuelle spilleren i lengre perioder, og jeg vil ikke bidra til unødvendige spekulasjoner på det punktet, sier Mjelde.

Mandag kunne Branns sportslige leder Roald Bruun-Hanssen informere at det ikke var noen utvikling eller nye henvendelser når det gjelder de spillerne som er aktuelle for Sportsklubben.