MOLDE (Rbnett): Martin Linnes blir Galatasaray-spiller hvis han selv vil. Det bekrefter Ole Gunnar Solskjær overfor Rbnett.

— Slik jeg forstår det er Molde enig med Galatasaray. Så spørs det om Martin blir enig om sine egne betingelser og om han består den medisinske testen, sier Solskjær.

Molde-treneren slår fast at han er forberedt på å miste landslagsbacken med det første.

— Jeg har ikke vært med på forhandlingene, men jeg regner med at han reiser dit snart. Det er opp til ham selv å bestemme seg for om han går for denne muligheten eller ikke, sier MFK-treneren til Rbnett.

Martin Linnes selv er ordknapp om situasjonen.

— Jeg har fått med meg at klubbene er enige, men hva som skjer videre er jeg ikke sikker på ennå, skriver Linnes i en sms til Rbnett.

Han henviser til agent Jim Solbakken, som ikke vil uttale seg om den mulige overgangen til Galatasaray.

LES OGSÅ:

Har gode alternativer

Molde hentet inn unggutten Roni Peiponen i samme posisjon før jul, og Ole Gunnar Solskjær bekrefter at det blir aktuelt med ytterligere en forsterkning hvis Linnes forlater Molde.

SNART SOLGT? Martin Linnes kan være på vei til Tyrkia. Foto: ERIK BIRKELAND

— Vi har regnet med at Martin kan forsvinne og vi har sett på flere spillere i denne posisjonen. Vi har gode alternativer også på høyre back, sier Solskjær.Han er innstilt på at Harmeet Singh og Ola Kamara ikk kommer tilbake til Molde. Tommy Høiland var derimot på mandagens trening.

— Tommy er her og bor fortsatt i Molde. Han skal få lov til å trene her til han har bestemt seg. Men han får ikke utbetalt lønn akkurat nå, sier Solskjær med et smil.

Singh og Høiland er Bosman-spillere, mens Kamara har kontrakt med Austria Wien.