«John Carew til Nest-Sotra», var den sjokkerende beskjeden på klubbens hjemmeside tirsdag 1. april.

Klubben kunne opplyse om at den tidligere landslagsspissen har kjøpt hus i Bergen i forbindelse med kommentatorjobben i TV 2, og at Carew ønsker å spille fotball ved siden av.

«Det er ved hjelp av en lokal sponsor på Sotra at mannen på 193 cm nå blir å se i grønt. Ukelønnen blir på 15.000 kroner. I tillegg kommer en bonusordning på 10.000 kroner for hvert mål han lager. Rykker Nest-Sotra opp mottar Carew også en såkalt gullbonus», melder klubben.

Nordlie til Lyn

Lyn meldte på sin hjemmeside at trenernomaden Tom Nordlie har fått sommerjobb som Lyn-trener.

«Lyn-ledelsen har vært i dialog med Lørenskog Ishockey og Tom Nordlie siden tidlig på nyåret, og kom nylig til enighet om en vikaravtale på to måneder for den rutinerte treneren, som i vinter ble ansatt som kommersiell direktør i Lørenskog IK.»

— Dette er en utfordring jeg virkelig ser frem til. Lyn har en ung, spennende stall med god treningskultur. Jeg skal ikke inn og revolusjonere trenergjerningen i Lyn, men først og fremst lede laget i kamp og passe på at gutta trener godt. Vi har en god dialog og Bredo vil bli løpende oppdatert. Selv kommer jeg til å følge godt med på Lyn fremover. Påskeferien er allerede kortet ned en dag for å rekke seriestarten på Bislett, sa Tom Nordlie til lyn1896.no.

Rodgers til United

Liverpool har hatt en drømmesesong under Brendan Rodgers, mens det har gått langt tråere for Manchester United under David Moyes.

Nettavisen kunne melde følgende: «Sjokkovergang: Brendan Rodgers blir ny United-manager».

— Dette er en drøm som blir virkelighet. Det blir ikke større enn United, blir Rodgers sitert på.

Det blir nok med drømmen.

Ivers-comeback

Adresseavisen kunne melde om sjokk-comeback for Steffen Iversen i Rosenborg.

– Jeg er bedre trent nå enn da jeg var i RBK sist. Får jeg spilletid, lover jeg scoringer, uttalte Iversen.

Adressa kunne fortelle at 37-åringen skal kombinere RBK-comebacket med å være fotballekspert i C More.

Samarbeid i Nord-London

Arsenal og Tottenham er som hund og katt, men tirsdag kunne Daily Express smelle til med en ekskusiv nyhet om et historisk samarbeid mellom de to klubbene fra Nord-London.

I saken kan man lese at Tottenham dropper planene om et nytt stadion som skal erstatte White Hart Lane, og at de i stedet vil dele hjemmebane med erkerival Arsenal på Emirates Stadium.

Og når vi først er inne på banedeling: Sarpsborg 08 skal ha søkt Fredrikstad kommune om å spille hjemmekampene sine på nabobyens stadion frem til sommerferien, melder Sarpsborg Arbeiderblad.

— Det sitter langt inne, men vi trenger pengene, sier Fredrikstads ordfører Jon-Ivar Nygård i en Twitter-melding.

Fra håndball til byråd

Håndballklubben FyllingenBergen meldte at avtroppende trener Anders Fältnäs er aktuell som nytt byråd for kultur og idrett i Bergen.

— Opprinnelig hadde suksesstreneren flere planer på trappene om nye og spennende prosjekter, men etter en telefon fra sentrale kilder etter at Gunnar Bakke gikk av søndag kveld, er det klart at svensken er en av de heteste kandidatene, meldte klubben.

  • Har du latt deg lure? Artige aprilsnarrer som du vil dele med andre? Send epost til oss.