Suverene Sola tok sin 13. strake seier

Sola - Charlottenlund 39–27. Trønderlaget ble ingen utfordring.

Publisert:

Sola-spillerne har stort sett jublet hele sesongen. Nå satser de på å vinne samtlige 22 seriekamper på vei mot opprykk til eliteserien. Foto: Kristian Jacobsen

Denne artikkelen er over ett år gammel

Sola fortsetter ferden mot opprykk i suveren stil. Søndag tok laget sin 13. strake seier. Charlottenlund som ligger rundt midten av tabellen ble flere hakk for små for de suverene serielederne.

– Kan klare 22 seirer

Trener Scott Harrington har tro på at ferdighetene i laget kan holde til en sesong uten tap. Det gjenstår ni kamper av årets serie.

– Dersom vi konsentrerer oss og spiller som et lag, kan vi klare det. Det handler om hvor mye vi bryr oss om å gå ubeseiret hele sesongen.

– Jeg prøver å holde beina til spillerne godt plantet på jorda, sier den tidligere landslagssjefen for Færøyene og Kina og som overtok etter at Knut Ove Joa måtte forlate trenerjobben etter nedrykket i fjor.

Motivasjon

Når normalen er å vinne kampene med over ti mål, kan det være vanskelig å holde oppe motivasjonen i gruppa, innrømmer Harrington.

– Selv om vi vant kampene, var vi inne i en litt dårlig periode i desember. I enkelte perioder kan det være vanskelig å legge ned den innsatsen som trengs. Vi må ikke tro vi vinner hver kamp uten å gjøre det som trengs på banen, sier han.

Kampfakta:

1. divisjon kvinner:

Sola - Charlottenlund 39–27 (22–13)

Åsenhallen

474 tilskuere

Dommere: Roger Nestaas og Alexander Baklie

Utvisninger: Sola ingen, Charlottenlund 2x2 min

Toppscorer Charlottenlund: Vera Bekken 12 (2)

Sola: Sisse Fahlberg, Sofie Svarrer Hansen - Kaja Horst Haugseng 2, Oda Aasheim 7, Malin Holta 6 (1), Maren Jensen Ersdal 1, Mona Skjærpe Klungtveit 2, Line Ellertsen 6, Kristiane Knutsen 1, Alicja Lucyna Zacharska 5, Kristina Novak 3, Hege Holgersen Danielsen 1, Camilla Herrem 5.

Publisert: