Fotball, 9. februar 2009 ,Trening foran privat-kampen mellom Norge og TysklandEgil Olsen , Drillo trener Norge

— Det var bra intensitet og bra trøkk , sier Drillo etter sin første treningsøkt i Düsseldorf.

Det norske landslaget har kun to treninger før kampen på LTU Arena onsdag. Drillo har sagt han skal bruke tiden godt, og at han skal prioritere drilling av forsvarsfireren og midtbaneleddet disse to dagene.

Les også:

Regnvær

Og det var nettopp det han gjorde i duskregnet på Kleiner stadion – en liten treningsbane utenfor Fortuna Düsseldorfs storstue.

Første del besto av å drille en forsvarsfirer bestående av Tom Høgli, Kjetil Wæhler, Brede Hangeland og Trond Erik Bertelsen. Mounir Hamoud ble byttet ut med Høgli etter hvert, og det er trolig høyrebacken som er mest åpen i forhold til hvem Drillo velger mot Tyskland.

Andre del besto av å teste en femmer på midten. Her kjørte han flere kombinasjoner. Martin Andresen og Per Ciljan Skjelbred var på banen gjennom hele økten, mens også Morten Gamst Pedersen, Daniel Braaten, Fredrik Strømstad, Erik Huseklepp og Christian Grindheim også ble testet.

Les også:

Helstad på topp

Trolig vil midtbanen se slik ut (fra høyre): Daniel Braaten, Per Ciljan Skjelbred, Martin Andresen, Christian Grindheim og Morten Gamst Pedersen.

Norge vil da spille med én spiss, og den plassen får Thorstein Helstad.

I mål er det mer usikkert. Drillo har sagt at Jon Knudsen er et førstevalg når han er skadefri, men ut i fra dagens trening var det umulig å fastslå hvem som får sjansen onsdag.