VETERAN: Eidur Gudjohnsen kan havne i Molde FK. Her fra låneoppholdet i Tottenham i 2010. VETERAN: Eidur Gudjohnsen kan havne i Molde FK. Her fra låneoppholdet i Tottenham i 2010. Foto: AP

Denne legenden er på vei til Molde

Eidur Gudjohnsen skal være nær avtale med Solskjær.

DUBAI: Ifølge det islandske nettstedet 433.is er Eidur Gudjohnsen (37) nær en overgang til Molde. Ole Gunnar Solskjær og resten av MFK-troppen har fridag på treningsleiren i Dubai og har ikke vært tilgjengelig for kommentarer lørdag.

Men etter det Romsdals Budstikke erfarer har Molde vært i dialog med Gudjohnsen den siste tida og en signering kan være rett rundt hjørnet.

MED LANDSLAGET: Eidur Gudjohnsen (t.h) og Island jubler for seier mot Kasakhstan i EM-kvaliken. Foto: Alexei Filippov, AP

Den islandske superstjernen er Bosman-spiller etter at kontrakten med kinesiske Shijiazhuang Everbright gikk ut i november. Gudjohnsen skal være på jakt etter ny klubb for å spille seg i form til EM i Frankrike i sommer.Nå trener han med Breidablik hjemme på Island. Spanske og danske klubber skal også være interessert i spissen.

Gudjohnsen har spilt i England, Spania, Holland, Hellas, Belgia, Kina og Frankrike. Den imponerende karrieren inkluderer blant annet opphold i klubber som Chelsea, Barcelona, Bolton, Tottenham, Stoke og Monaco.