— Det stemmer at Eirik Markegård er en spiller vi ønsker. Han har satt preg på 1. divisjon på et bunnlag gjennom stabile prestasjoner, og er en type jeg tror ville passet inn hos oss, sier Asle Andersen til Aftenbladet.

Sandnes Ulf har allerede kommet med en formell hendvendelse til Follo. I den ber de også om status på venstre kantspiller Alexander Ruud Tveter.

Usikker på framtiden

— Han har en meget bra venstrefot og et veldig stort potensial som fotballspiller. Rett og slett en spennende type, sier Andersen.

Ruud Tveter, som nylig har trent med Rosenborg, er tiltenkt en plass i midtbanefireren. Markegård, på sin side, er aktuell som angriper. 26-åringen, som i år har scoret 13 mål på 26 kamper i Ski-klubben, er foreløpig usikker på hvor han spiller i 2011. - Jeg vet det er noen klubber som har vist interesse, men jeg ønsker ikke å si så mye om hvilke. Alle seriøse henvendelser er interessante, så får vi se hvor jeg ender til slutt , sier Markegård til Aftenbladet -.på telefon fra ferie i Thailand.

— Vi er i en fase der vi må være tålmodige, så får vi se hva vi får ut av dette, sier Asle Andersen.

To lokale får kontrakt

Samtidig som Markegård og Ruud Tveter er ønsket fra østlandsområdet, er flere lokale navn i aksjon på Sandnes Ulf-trening om dagen. Daniel Berntsen og Fredrik Torsteinbø (Vidar), Fredrik Fossmark (Hinna) og Anders Joa og Ole Theodor Berthelsen (Sola).

- Samtlige viser veldig godt igjen. Og veldig mye taler for at to av disse kommer til å få tilbud om kontrakt , sier Asle Andersen.