Erik Huseklepp fikk ikke mange minuttene til å utgjøre en forskjell da han fikk debuten for Portsmouth på nivå to i England lørdag ettermiddag.

Nordmannen startet på benken på Ashton Gate i Bristol, men fikk tillit da han ble byttet inn for Liam Lawrence etter 86 minutter i den målløse kampen. Men angriperen rakk å vise seg frem i nye omgivelser.

Klubbens nye nummer 10 virket umiddelbart farlig, med flere gode innlegg, skriver klubben på sin hjemmeside.

Annulert mål

I løpet av minuttene han var på banen fikk han først slått inn foran mål før hjemmeforsvaret så vidt fikk klarert, og like etterpå var han nær ved å finne Benjani foran mål.

Men det endte målløst. Dave Kitson og Luke Varney var nærmest nettkjenning for Portsmouth, mens hjemmelaget fikk et mål annullert i Bristol.

Portsmouth ligger på 11. plass etter fire seriekamper – med sine fem poeng.

Ny seier for Parr

Jonathan Parr og Crystal Palace fortsetter oppturen, og står med tre seirer på fire kamper etter 1-0-seieren borte mot Hull lørdag.

Parr spilte nok en gang hele kampen på midtbanen for London-klubben, mens Steffen Iversen fortsatt ikke er tilgjengelig for spill.

James Chesters selvmål etter 15 minutter var det eneste som skilte lagene på KC Stadium, og Crystal Palace har med seieren plassert seg på playoff-plass i Mesterskapsserien.