«Det ser ille ut, Sam. Det er ille, Sam. Grådig og skitten. Alt av goodwill for Englands hovedtrener er borte. På rekordtid.» Slik starter kommentaren fra The Suns Neil Ashton.

— England-manageren må starte i jobben med rene hender. Telegraph med sin mektige etterforskning, har avslørt skitten under fingerneglene hans. For en idiot, skriver avisen.

LES OGSÅ:

Etter Daily Telegraphs skjulte opptak av en samtale med Sam Allardyce er Fotball-England i sjokk. Allardyce tror at personene han snakker med er forretningsmenn, men i virkeligheten er de journalister fra Telegraph som har gått undercover.

Avslører hvordan han omgår regler

Avisens avslører flere ting i det skjulte opptaket:

  • Allardyce mobber tidligere trener Roy Hodgson og kaller han for «Woy». Sier at han får folk til å sovne, og at han ikke hadde personlighet for jobben.

  • Gir Hodgsons assistent Gary Neville skylden for at Marcus Rashford ikke ble byttet inn da England røk ut av EM mot Island.

  • Forklarte hvordan man skal komme seg rundt FA sine regler om eierskap om tredjeparts eierskap av utenlandske spillere.

  • Forsøkte å forhandle om en avtale verdt fire millioner kroner med forretningsmennene.

Nå er landslagssjefen virkelig i trøbbel. Allardyces arbeidsgiver, FA, har bedt om alle fakta fra avisen før de tar en avgjørelse om treneren de ansatte etter Roy Hodgson gikk videre.

— Det er vanskelig å se hvordan han kan overleve den mest pinlige episoden for en engelsk manager siden Glenn Hoddle sa at handikappede betalte for synder i et tidligere liv, skriver Daily Mails Matt Lawton.

- Risikerer øksa

«Allardyce risikerer øksa. England-treneren filmet mens han bruker jobben til å få avtale til 4 mill. Og kaller Hodgson «Woy» og sier at eks-sjefen burde sagt at Neville burde sitte ned og holde kjeft». Det er overskriften The Daily Mail gir sine lesere på nett i dag. De skriver at treneren kjemper for å beholde jobben.

LES OGSÅ:

Leder for fotballavdelingen i Times, Henry Winter, mener det er «50-50» om Allardyce beholder jobben. Han mener at troverdigheten til treneren har blitt kraftig skadet etter episoden.

— Ingen av uttalelsene alene er nok til å sørge for at han får sparken. Men alle uttalelsene til sammen sørger for at han er veldig nærme. Troverdigheten hans er alvorlig skadet. Big Sam er i alvorlig trøbbel, og det er 50-50 om han vil overleve, skriver han i en kommentar i The Times.

Avisen som står bak avsløringene, The Daily Telegraph, har selv følgende tittel på papirutgaven.

«Englands manager til salgs.»

Det er ventet at FA starter etterforskningen av avsløringen i dag.