Mot Vålerenga forrige torsdag ønsket Per Joar Hansen å se Bjørn Tore Kvarme og Vidar Riseth sammen som midtstoppere for aller første gang. Men forfall fra den nybakte far Ståle Stensaas, førte til at Kvarme ble skjøvet ut på høyrebacken for å gi plass til Erik Hoftun som midtstopper.

I morgendagens kamp mot Djurgården ønsket Hansen nok en gang å prøve seg med duoen Riseth og Kvarme bakerst. Bjørn Tore Kvarme, som har slitt med de brå overgangene mellom naturgress og kunstgress etter at han kom til Trondheim, har imidlertid meldt forfall. Dermed har Erik Hoftun nok en gang fått plass på laget i tolvte time

4-3-3

Per Joar Hansen signaliserte overfor Adresseavisen tidligere denne uken at han ønsket å gå tilbake til den tradisjonelle 4-3-3-formasjonen foran den avgjørende kampen mot Djurgården. Det har også fått noen konsekvenser for komponeringen av laget forøvrig.

Fredrik Winsnes er på plass som sentral midtbanespiller, i en langt mer defensiv rolle enn det Frode Johnsen har hatt de siste kampene.

Frode Johnsen erstatter i stedet Thorstein Helstad som enslig midtspiss.

RBKs lag: Espen Johnsen — Mikael Dorsin, Vidar Riseth, Erik Hoftun, Ståle Stensaas - Jan Gunnar Solli, Fredrik Winsnes, Roar Strand - Alexander Ødegaard, Frode Johnsen, Danielk Braaten.