TIL går snart inn i en tøff måned med inntil 10 kamper frem til 1. august (serie og Europa League-kvalik) der laget må klare seg uten proffklare Høgli (Club Brugge) og Tore Reginiussen (Odense).

I ettermiddag har begge sin foreløpig siste opptreden i TIL-drakten, og for TIL blir det viktig å snu en dårlig trend som startet med tap for Rosenborg i sluttminuttene forrige søndag og ble fulgt opp av cupflausen mot Alta onsdag (0-1).

TIL ventes å stille med både "Mos", Kara og Koppinen tilbake i troppen. Alle var ute mot Alta.

— Jeg ønsker å avslutte på en skikkelig måte, og det er godt å få tatt ordentlig farvel med Alfheim-publikummet, uttalte Tom Høgli etter at detaljene i overgangen med Club Brugge var i boks forrige helg.

Både Høgli og Reginiussen starter dagens kamp, mens Miika Koppinen er tilbake i troppen og starter på benken. Saliou Ciss ble skadet mot Alta, og er uaktuell i dag.

TILs lag: Marcus Sahlman - Tom Høgli, Fredrik Björck, Tore Reginiussen, Hans Åge Yndestad - Remi Johansen, Kara Mbodj, Ruben Yttergård Jenssen, Thomas Drage - "Mos" Abdellaoue, Sigurd Rushfeldt.

Knudsen tilbake for Stabæk

Landslagskeeper Jon Knudsen får tilbake førstekeeperplassen i Stabæk i søndagens borteoppgjør mot Tromsø.

Stabæk-trener Jörgen Lennartsson bytter ut flere av spillerne som tapte hjemme for Viking i forrige serierunde, melder Budstikka.no. Én av dem er altså målvakt Jan Kjell Larsen, som så langt i årets sesong har spilt samtlige kamper for bæringene.

Pontus Farnerud er også tilbake i laget etter sykdom, mens Alain Junior Ollé Ollé har sonet ferdig sin karantene. I tillegg setter Lennartsson overraskende opp Mikkel Diskerud som spissmakker til Veigar Páll Gunnarson.

Torstein Andersen Aase og Gilles Ondo må sammen med keeper Larsen ta plass på innbytterbenken.