Robin van Persie har sammen med resten av United vært en skygge av seg selv denne sesongen, men etter 0-2 nederlaget for Olympiakos kritiserer han sine egne medspillere.

– Det var vanskelig for meg å spille i går på grunn av at lagkameratene mine ofte okkuperte rommene jeg liker å spille i, sier van Persie i et intervju med den nederlandske TV-stasjonen NOS.

– Synd

Ifølge The Mirror synes han dette er sørgelig.

– På grunn av de ofte var i sonene mine var jeg nødt til å endre taktikken min, og endre løpene mine for å komme i posisjon. Det synes jeg er synd sier United-spissen.

Persie hadde en svært frustrerende kveld på jobben, og var i store deler av kampen isolert alene på topp. Et godt organisert og hardtarbeidende hjemmelag gjorde at toppspissen kom til bare en avslutning i løpet av kampen.

– Jeg kom bare til et skudd i løpet av hele kampen, og det er alt for lite. Det er utrolig skuffende, sier Persie som måtte endre spillestilen sin ifølge skysports.

TAP: Robin van Persie kom ikke til sin rett mot Olympiakos. Her i duell med Kostas Manolas. Foto: Yorgos Karahalis, Reuters

– På grunn av at de løp i veien for meg måtte jeg endre spillestilen min. Det synes jeg er synd, fortsetter han.

Ikke umulig

For at United skal være sikre på å ta seg videre til kvartfinalen i Champions League, må de røde djevlene vinne med tre mål i returkampen på Old Trafford. Selv om de United mildt sagt har hatt en skuffende sesong, tror Persie de kan ta seg videre i det gode selskapet.

– Det er fortsatt mulig, all respekt til Olympiakos, men vi skal være kapable til å vinne 3-0 hjemme, sier han og legger til.

– Det er ikke på grunn av at de var fantastiske at de vant kampen, men på grunn av at vi feilet.