Også Børre Steenslid går glipp av 16. mai-festen.

Keeperveteranen Johannesen skal nå opereres på Stavanger universitetssjukehus.

– Han ligger på sykehuset nå, klar til operasjon. Hvor lenge han blir vekke fra treningsfeltet er usikkert, men to til tre måneder er det normale for slike skader, sier fysioterapeut i Viking, Arne Sture til Aftenbladet.no.

Uheldige Viking

Han kjørte Johannessen til sykehuset etter at akillesen til Johannessen røk i det han skulle sparke en ball.

I tillegg til keepertrener-rollen er også Johannessen ansvarlig for reiseopplegget rundt Vikings bortekamper. Gary Goodchild tar over det ansvaret til 16. mai-kampen mot Sandefjord.

Det finnes tydeligvis ingen grenser for hvor uheldige Viking-leiren er på skadefronten. Fra før er Stefan Gislason, Martin Fillo, Jørgen Horn og Joakim Austnes uaktuelle til møtet med laget fra Vestfold.

Skadet Steenslid

Børre Steenslid er heller ikke med til Hvalfangerbyen, etter at han pådro seg en kraftig overtråkk i torsdagens cupmøte med Brodd på Midjord.

– Børre tok røntgenbilder i dag, og det var heldigvis ikke brudd. Vi får se hvordan han ligger an i neste uke, når hevelsen har gått ned. Han blir i hvert fall ikke med til Sandefjord, sier Sture.

Dermed er det duket for enten Christian Landu Landu eller Gojko Ivkovic fra start. Førstnevnte var syk under gårsdagens cupkamp, men Viking håper han blir klar til 16. mai-oppgjøret. Ivkovic startet cupkampen.

En mulighet er at en av disse to blir Indridi Sigurdssons makker, eller at Håkon Skogseid flyttes inn i midtforsvaret og Landu Landu ut på høyrebacken, slik som mot Aalesund. Da slapp Viking inn tre mål i førsteomgangen.