Rosenborg har i år hatt et tydelig fast midtstopperpar i Tore Reginiussen og Holmar Örn Eyjolfsson. Dette har medført at fjorårssigneringen Johan Lædre Bjørdal har måttet tilbringe mye av sesongen på benken. Nå avviser den rutinerte midtstopperen at han er på vei bort fra klubben.

Ryktene har svirret om at forsvarsspilleren har vært i kontakt med Vålerenga etter transfervinduet åpnet 21. juli, men dette avviser han blankt.

Avviser Vålerenga-kontakt

— Jeg kan avkrefte at det har vært kontakt med Vålerenga. Det vil alltid være spekulasjoner, men sånn er det i fotballen. Om du vil snakke om det må dere ta kontakt med agenten min Tore Pedersen, sier Lædre Bjørdal til adressa.no.

Midtstopperen har måttet sitte mye på benken i år etter at han var fast inventar på laget i fjor. Dette var mye på grunn av at finnmarkingen Tore Reginiussen var ute med skade hele sesongen.

Han slår fast at han trives ekstremt godt i RBK om dagen, og at han er innstilt på å fortsette og jobbe knallhardt på feltet. Han erkjenner dog at det har vært for lite spilletid i år.

Johan Lædre Bjørdal fikk mye spilletid i fjor. Foto: NTB scanpix

— Nå har jeg fått tillit i de to siste seriekampene, og jeg har fått gode tilbakemeldinger fra Kåre om det jeg leverte, sier Bjørdal og fortsetter:- Men selvsagt, det har blitt for lite spilletid hittil, og jeg er ikke her for å sitte på benken.

Hyller konkurrentene

Egersunderen er imidlertid nøye med å gi honnør til konkurrentene Tore Reginiussen og Holmar Örn Eyjolfsson:

— De har storspilt i hele år, så det er sånn sett forståelig at det har blitt så lite spilletid. Men jeg synes jeg har gjort en god jobb når jeg har fått sjansen, påpeker midtstopperen.

Etter en vårsesong hvor spilletiden hovedsakelig har kommet i cuprundene, har den tidligere AGF og Viking-spilleren nå fått tillit i to strake seriekamper.

— Jeg jobber hardt på treningsfeltet hver dag for å spille flest mulige fotballkamper. Det er derfor jeg er her, sier han til adressa.no.

Nå tror han på at Rosenborg har en spennende høstsesong i vente.

— Jeg tror vi kommer til å få en svært spennende høstsesong, og jeg gleder meg til fortsettelsen i RBK, sier 30-åringen offensivt.