Dagen etter seriemesterskapsgulletFOTO: RUNE PETTER NESS Foto: Rune Petter Ness

— Svennis har nå gitt beskjed om at han ikke har mulighet til å ta over landslaget, på grunn av kontrakten han har med Notts County, sier Lars-Åke Lagrell på det svenske fotballforbundets hjemmesider i ettermiddag.

Dermed er det svenske forbundets førstevalg uaktuell for jobben.

Tidligere i dag meldte svenske medier at Sven Gøran Eriksson kunne være interessert i den svenske landslagssjefjobben, og at han nå var favoritt hos det svenske fotballforbundet.

I samtaler med forbundet har han blant annet stilt som krav å få med seg Tord Grip og Hans Backe , som han har hatt med seg som assistenter også tidligere.

I dagens utgave av Nottingham Evening Post, derimot, ble saken framstilt på en helt annen måte.De gikk i dag ut med nyheten om at Svennis vraker landslaget, og fortsetter i Notts County.

Den meritterte treneren skal ha en klausul i kontrakten sin som gir ham rett til å bryte med klubben hvis det dukker opp et tilbud fra en toppklubb eller landslag. Svensken har imidlertid bestemt seg for å bli i England, skriver avisen.

Det fikk engelskmennene rett i. For i ettermiddag kom altså beskjeden, og nå er det full forvirring igjen i landslagstrenerjobben, hvor blant annet RBK-trener Erik Hamrén har vært nevnt som en kandidat.