Etter en strålende sesong i Rosenborg-drakten fikk Mike Jensen i forrige uke innkallelse til det danske landslaget som skal møte Polen i treningskamp onsdag kveld.

Det var første gang han ble kalt inn siden han spilte én omgang mot Tyskland i august 2010. Sammen med Nicki Bille Nielsen dro Jensen på samling mandag, og i dag har danskenes landslagssjef Morten Olsen tatt ut startoppstillingen til onsdagens kamp.

Der går Jensen rett inn på den sentrale midtbanen, og får mulighet til å vise seg frem sammen med Christian Eriksen og William Kvist, skriver danske TV 2 Sporten.

— Det har vært en jevnt bra sesong. Det er noen kamper som har vært litt under pari, mens andre har vært veldig bra. Jeg er veldig fornøyd med gjennomsnittsnivået mitt, og jeg synes jeg har et høyt bunnivå. Det er jeg selvsagt tilfreds med, sa Jensen til Adresseavisen om sesongen så langt den dagen han ble tatt ut til landslagstroppen.

Og nå får han altså muligheten til å gjøre sesongen enda litt bedre.

Nicki Bille Nielsen må imidlertid finne seg i å starte kampen på benken, ettersom Nicklas Pedersen ble foretrukket som midtspiss.