Mandag kl. 19.00 tar Vålerenga i mot Liverpool på Ullevaal stadion til vennskapskamp. Den direktesendte kampen huser flere av Premier Leagues største stjerner.

Det Norway Cup-aktuelle Giv Akt-laget i J14-klassen har i konkurranse med 300 andre Norway Cup-lag, blitt trukket ut til å være balljenter i kveldens direktesendte fotballkamp.

Men lagets ihuga Manchester United-supporter, Jorune Birkestøl (14), ble bare irritert over tilbudet og ville heller sitte så langt oppe på tribunen som hun kan komme.

— Det første jeg tenkte var at jeg nekter å hente ball for Liverpool. Jeg sa nei med engang, og da var saken avgjort. Jeg er en ekte supporter, og støtter bare laget mitt. Sånn skal det være i fotball, man skal ikke hjelpe et motstanderlag , sier Birkestøl, som ikke har mye pent å si om Merseysidelaget som gjester Tigerstaden.

Glad far

Dermed er det kun tretten av lagets fjorten jenter som skal se Liverpool-stjernene fra indre bane. Vigeland-jenta forteller at lagvenninnene stusset over at hun skulle være så sta.

- Jeg står på mitt, men skal se kampen fra tribunen, og håper det blir klar Vålerenga-seier , sier Birkestøl, til stor begeistring for faren.

- Dette er helt fantastisk. Jeg er så stolt av jenta mi. Og det var et så kontant nei at det varmet langt inn i hjerterota , sier far og Manchester United-supporter, Tor Arne Birkestøl.

Giv Akt J14-lag står med to tap til nå i Norway Cup. I går tapte de 0-13 mot Tomrefjord, mens det ble 0-3-tap mot Rælingen mandag formiddag.

Følg Vålerenga - Liverpool her kl. 19