Han hadde nok ganske høye odds på å bli toppscorer i Premier League.

Men Leicesters Jamie Vardy hamrer inn mål på bestilling, og er nå overlegen toppscorer med sine ti mål så langt denne sesongen.

Mot Crystal Palace lørdag skjedde det igjen. Brede Hangeland slo en grusom feilpasning, som gjorde at Jamie Vardy kom alene med Palace' keeper. Der gjorde Vardy ingen feil, og satte inn sitt tiende for kvelden.

Dermed ble 28-åringen en del av en meget eksklusiv klubb. Hør bare på disse navnene: Thierry Henry, Alan Shearer, Ian Wright, Mark Stein, Emmanuel Adebayor, Ruud van Nistelrooy og Daniel Sturridge. Og nå Jamie Vardy, er ifølge Daily Mail, de eneste i Premier league-historien som har scoret i sju kamper på rad.

Vardy har til nå spilt ti kamper, scoret ti mål og levert en assist, ifølge Opta. I de fire store ligaene er det kun Robert Lewandowski som har scoret flere i hjemlig liga enn Leicester-spissen.

Ingen hadde trodd at Vardy skulle lede toppscorerlista etter ti kamper, hadde nok heller ingen trodd at Leicester skulle kjempe helt i toppen. Med seieren over Palace er Claudio Ranieris gutter nå oppe på en femteplass.

— Brede var naturligvis veldig skuffet etter den feilen, men det var også en veldig god pasning etter feilen som førte til målet. Det er den første feilen han gjør så langt, sier Palace-sjef Alan Pardew etter kampen.

— Jeg tror moralen er en av våre styrker. Vi gir aldri opp og fortsetter å kjempe. Det var en tøff kamp, hvor begge lagene slapp til få sjanser, sa Leicester-trener Claudio Ranieri i et intervju vist på TV 2.