Statistikksenter Eliteserien:

Erik Hamrén fikk seier på bortebane i avskjedsgave fra spillerne. Nå ønsker Rosenborg og styreleder Terje Svendsen å gi ham en hyllest på hjemmebane også.

— Klubben ønsker en markering i forbindelse med neste hjemmekamp. Vi har invitert ham og familien tilbake til Norge til Kongsvinger-kampen, forteller Svendsen til adressa.no.

- Mr. Attityd

Styrelederen smilte bredt etter seieren mot Viking, og kalte kampen en spesiell opplevelse.

- Vi hadde håpet på et verdig punktum for Erik, og det fikk vi. Det er Mr. Attityd, dette. Denne kampen ga svar på det han har holdt på med i to år. De ti spillerne som avsluttet kampen viste attityd så det holdt!

Svendsen disket opp med feiring i Stavanger også.

— Det blir kanskje et glass rødvin og en middag i kveld, sa styrelederen på vei ut fra stadion.

Video: Se høydepunktene fra Viking-Rosenborg:

Viking — Rosenborg: Høydepunkter

- Ufortjent kritikk

Steffen Iversen sikret Hamréns avskjedsseier. Etterpå sa RBK-spissen at han mente kritikken mot trenerens offensive arbeid var feil.

- Den kritkken er veldig ufortjent. Vi scora mest i fjor, og er vel blant dem som har scoret mest i år. Vi burde hatt flere også, men vi har ikke vært like dyktige foran mål hele tiden, sa Iversen.

Han forteller at fotballivet under Hamrén ikke bare har bestått av attityd.

— Vi har også en utrolig vinnermentalitet, skrøt Iversen, som var glad for å ha sikret avskjedsgaven til den avtroppende treneren på overtid.

— Han kunne ikke fått noe bedre avskjed enn dette.

Visste det i pausen

Vadim Demidov strålte også som en sol etter seiren, til tross for at han måtte gå i dusjen allerede etter en halvtime.

— Urutinert av meg og en stor nedtur, sa han om utvisningen, som kom etter fire frispark mot og to gule kort.

— Jeg gjør en dårlig kamp, men dette tåler jeg. Men jeg sa det alt i pausen: Dette kommer vi helt sikkert til å vinne. Og Steffen lovet meg det, smilte Demidov.

Han mener Erik Hamrén har gjort RBK til et lag med fantastisk samhold.

— I RBK står vi på for hverandre. Jeg er så stolt av det gutta gjorde 10 mot 11 utpå der. Og så kunne vi ikke fått til en bedre avslutning for Erik. Han fikk vist det han har bragt inn i klubben, skrøt Demidov.

Video: Se målene fra serierunden her:

Alle målene runde 13