— Jeg jobber deltid i et rørleggerfirma. Der fikk jeg i oppgave å demontere gamle rør. På rørene var det strips jeg skulle ta av. I den prosessen greide jeg å knivstikke meg selv kraftig mellom pekefingeren og tommelen.

Mange har lest denne saken det siste døgnet:

Det er FyllingenBergens annenkeeper Pål Kalvenes som forteller om den smått pussige episoden. Onsdag, noen timer før laget hans skulle spille sluttspillkamp mot Halden, hendte ulykken da Kalvenes var på jobb. Det som skjedde var at den nye, skarpe kniven skar rett gjennom stripsen og inn i hånden til håndballkeeperen.

— For å sjekke skaden tok jeg av meg hansken, og da så jeg at hånden min var dekket av blod. Så gikk jeg ut i sollyset for å se bedre, forteller Kalvenes.

Gjenopprettet manndommen

Det var da bergenseren pådro seg skade nummer to for dagen.

— Da jeg så hullet kniven hadde laget svimte jeg rett og slett av. Det ble for mye for meg.

Dermed falt Kalvenes, slo hodet i asfalten og fikk hjernerystelse. I hodet fikk han skrubbsår. I hånden måtte det syes ett sting.

— Jeg føler jeg gjenopprettet litt av manndommen da jeg sydde uten bedøvelse, sier Kalvenes med et smil.

Hullet i hånden er formet som en knivspiss og er ifølge Kalvenes «ganske dypt». Nå er han ute i to uker på grunn av skadene. Kalvenes gikk dermed glipp av sluttspilltapet mot Halden og det kommende europacupmøtet med Benfica i Portugal.

- Tragikomisk

— Jeg kan vel egentlig bare le av dette nå. Det er tragikomisk.

I stedet for tur til Portugal med FyllingenBergen ble det dermed 50-årsdag i Danmark med familien.

— Jeg skulle gjerne vært med til Portugal, men familien setter pris på at jeg blir med til Danmark, og det samme gjør jeg, selvsagt.