GJEMSELUND: Kongsvinger måtte ufortjent gå av banen med null poeng i dagens kamp mot Haugesund og fornyet kontrakt i eliteserien virker vanskelig.

Kongsvinger spilte en ny god kamp, men i dagens kamp mot Haugesund klarte ikke laget å omsette de mange sjansene i tellende resultater.

Kampen sett under ett var det ufortjent at Haugesund sto igjen som seierherrer etter at Jarle Steinsland på vakkert vis satt inn den avgjørende scoringen etter 65 minutter.

Kongsvingers trener Tony Gustavsson måtte som mange ganger før forklare seg etter nok et tap og om lagets plassering på tabellen.

I dag er det tilfeldigheter og Haugesunds sin gode keeper som gjør at vi ikke vinner.

— I de siste kampene har vi vært gode offensivt og laget mål, men i dag ville det seg ikke , sier Gustavsson.

Kongsvinger var heldige med Stabæks seier mot Hønefoss, noe som gjorde at avstanden opp til kvalikkplassen er den samme.

— Vi kan få litt gunstig energi av at avstanden oppover tabellen ikke økte, men i dag er vi det beste laget og dermed bør vi vinne, uttalte trener Gustavsson etter kampen.

Likevel betyr hvert tap at det er færre kamper å hente poengene som laget sårt trenger for å overleve i årets eliteserie.

- Guttene sier det selv at dersom vi forsetter å spille slik vi gjør vil det snu og vi vil ta poeng , sier Kongsvinger-treneren.

— At bunnstriden er avgjort som en avis skrev i dag er ikke vi enig i. Vi skal fortsette å stå på og vi skal aldri miste troen, sier Gustavsson.

Som trener er nesten Gustavsson pålagt å si at man aldri skal gi opp, men eliteserietoget er i ferd med å forlate perrongen for Kongsvinger etter nok et tap hjemme på Gjemselund.

Video: Se høydepunkter fra kampen:

Kongsvinger — Haugesund: Høydepunkter