— Jeg har i dag (søndag) blitt enig med Viking om en toårs kontrakt. Det skal bli en sann glede å returnere til Stavanger igjen, skriver Tengesdal på sin nettside.

Fredag ble Tengesdal tilbudt kontrakt i Viking, etter at han har trent med laget de siste ukene.

19 med Kjøllesdal

Klepps Tor Stian Kjøllesdal vil bli tilbudt kontrakt om han består den medisinske testen. Da teller troppen 19 spillere og er nærmest komplett, melder Vikings nettside.

— Jørgen har vist hva han kan tidligere og forsterker troppen, som allerede er tynn. Begge parter følte dessuten han gikk for tidlig i fjor, sier Viking-direktør Bjarne Berntsen.

— Med Kjøllesdal vil troppen telle 19 mann. Da har vi en ledig plass for en offensiv og etablert spiller som vil gå inn og forsterke laget, sier Berntsen.

— Så troppen vil ikke telle flere enn 20 spillere?

— Nei, vi begynner også å føle oss komfortabel med den troppen vi har nå. I tillegg kan det bli aktuelt med flere lærlingekontrakter, svarer Berntsen.

Nei til MK

— Etter et turbulent år i Oslo (Skeid og Lyn) vender jeg nå nesen hjem til Rogaland igjen. Jeg har aldri lagt skjul på at Viking er klubben hvor jeg hører hjemme. Etter samtaler med Bjarne Berntsen søndag ble vi enige om en toårskontrakt. Det skal bli fantastisk å spille for Stavanger-publikummet igjen, skriver egersunderen.

Tengesdal hadde også et stående tilbud fra Mandalskameratene, men valgte altså å takke nei til det.

Viking-troppen 2003

Forutsatt at Kjøllesdal består den medisinske testen ser Vikings 2003-tropp slik ut akkurat nå:

Keepere: Frode Olsen og Tore Snørteland.

Forsvar: Bjørn Dahl, Brede Hangeland, Toni Kuivasto, Thomas Pereira og Odd Arne Espevoll.

Midtbane: Tom Sanne, Kristian Sørli, Bjarte Lunde Aarsheim, Erik Fuglestad, Trygve Nygaard, Peter Kopteff, Abdul Karim og Tor Stian Kjøllesdal (ny fra Klepp).

Angrep: Erik Nevland, Hannes Sigurdsson, Bjørn Berland og Jørgen Tengesdal (ny fra Lyn).

Lærlinger: Iven Aaustbø og Alexander Gabrielsen.

Ben Wright (Start), Magnar Nordtun (Ålgård), Bo Andersen (Las Palmas), Bjørn Helge Riise (fikk ikke kontrakt) og Morten Berre (tilbake til St Pauli etter lån) er de som forsvinner fra 2002-troppen.