Hans Birmingham tapte 0-3 i søndagens kamp på Old Trafford. Manageren sitter utrygt i stolen. Tapet mot gamlelaget kan være det som får Birmingham-ledelsen til å sparke Bruce.

Det positive i all elendigheten for Bruce var at hans gutter hevet seg betraktelig i forhold til stortapet mot Liverpool i FA-cupen tirsdag.

– Vi er blitt slaktet den siste uken, og kunne ikke fått en tøffere oppgave enn å komme hit. Men vi viste i det minste litt mer mot i denne kampen, sa Bruce resignert.

Blåtrøyene er på full fart ned i mesterskapsserien. Birmingham, West Brom og Portsmouth slåss om å sikre seg 17. plassen. To av de tre vil trolig rykke ned.

– Vi må være realister. Kun ett av tre lag vil overleve. Spørsmålet er om vi vil være foran Portsmouth og West Bromwich ved sesongslutt, fortsatte Bruce.

Dobbel fra Giggs Ryan Giggs ble den store helten. Han hadde punktert kampen i løpet av de første 15 minuttene.

– Vi har hele tiden sagt at vi vil sikre oss 2. plassen (bak Chelsea). Vi må fortsette den fine trenden, sa Giggs.

Waliseren med den utsøkte venstrefoten satte standard med et elegant frispark etter tre minutter. Giggs skrudde ballen i krysset. 2-0 satte han inn fra kort hold.

Da var Birminghams poenghåp borte. Wayne Rooney sløste lenge med sjansene, men kom på scoringslisten sju minutter før full tid. Stjernespissen nettet alene med keeper.

Neville i 500 Birmingham har ikke vunnet på Old Trafford siden 1978. United på sin side vant sin sjette strake ligakamp og styrer videre mot 2. plass og mesterligaspill.

Gary Neville spilte sin kamp nummer 500 for United.

– Det ble en stor dag, spesielt ettersom vi vant. Jeg er glad for å ha fått spille så lenge for denne klubben, sa Neville som ble hyllet av lagkamerater og fans. ©NTB