ULLEVAAL (aftenposten.no): Serberen spilte sin første kamp på åtte måneder da Manchester United varmet opp til årets sesong med å møte Vålerenga på Ullevaal søndag kveld.

— Det kjennes bra å være tilbake. Åtte måneder uten fotball er lenge, men nå er jeg klar for mer, sier United-kapteinen.

Vidic fikk en stygg vridning i kneet i kampen mot Basel i desember i fjor. For midtstopperen satte det punktum for hele sesongen. Kampen endte også med tap for United, hvilket betød at de røk hodestups ut av gruppespillet i Champions League.

— Det kommer ikke til å skje i år. Vi er vant til å gå videre fra gruppespillet og ble for avslappet i fjor. Det kostet oss avansement og den tabben gjør vi ikke igjen i år, lover Vidic.

Sikter mot seriegull

Til tross for at United sendte et stjernespekket lag på banen mot Vålerenga, endte det målløst. Faktisk var det hjemmelaget som var nærmest mål, og kanskje ble de også snytt for scoring da Chuma Anene ikke fikk godkjent sin heading, som Wayne Rooney beinet bort på streken. Eller var den over streken?

United-kaptein Vidic er derimot ikke bekymret over at det endte 0-0 mot den norske middelhavsfareren.

— Vi hadde 5-6 spillere som ikke har spilt kamp på over to måneder utpå der i dag. Vi fikk en god test og skapte en del sjanser. Målene kommer etter hvert – det er jeg ikke bekymret for, sier han.

Mange mener at United ville seriegullet i fjor, om de ikke hadde måttet unnvære sin kaptein i over halve sesongen. Vidic selv er i hvert fall lysten på å ta pokalen tilbake fra City det kommende året.

- Vi tar alltid sikte på å vinne gull, sier han.