Kaos i Bari, kaos i Portsmouth. Og nå risikerer Erik Huseklepp å spille på nivå tre i England etter at Pompey rykket ned til League One.

Brann vil gjerne ha ham tilbake, men fortsatt er det svært usikkert hva Pompey eventuelt vil kreve i overgangssum.

Klubben er på jakt etter nye eiere, og administrator Trevor Birch har en jobb å gjøre med å kutte i lønnsbudsjettet, som skal ligge på 9,5 millioner pund.

Portsmouth starter sin sesongoppkjøring 5. juli, og det er usikkert om Huseklepp er med da. Selv sier Huseklepp til lokalavisen Portsmouth News lørdag at han ikke angrer på overgangen.

— Jeg angrer ikke på at jeg skrev under for Portsmouth. Det var umulig å forutse hva som skulle skje. Jeg hadde seks fine måneder der, før jeg måtte gå på grunn av økonomien, sier Huseklepp.

Han ble utleid til Birmingham, men noen permanent overgang dit blir ikke noe av. Brann er naturligvis interessert i sin tidligere juvel, men avventer et eventuelt prisforlangende. Ifølge Portsmouth News håper Pompey å få 800.000 pund for nordmannen, rundt 8 millioner kroner.

Huseklepp forholder seg til kontrakten.

— Jeg er fortsatt under kontrakt, og den sier at jeg har to år igjen, så jeg forholder meg til den dersom ikke noe annet skulle skje.

Agent Tore Pedersen har tidligere uttalt at han ser det som uaktuelt for Huseklepp å spille for Portsmouth på nivå tre. Men til Portsmouth News er han mer tilbakeholden.

— For øyeblikket er det ikke interesse fra andre land enn Norge. Brann og andre norske klubber er interessert, men de har ikke penger til å kjøpe for, sier Pedersen.

— Det er ikke mange penger i norsk fotball for tiden, så jeg ser ikke for meg at man kan komme opp med slike summer, sier han.