Strømsgodset – Hajduk Split 0-2 (0-4 sammenlagt)

Strømsgodset spilte med én mann mer i 37 minutter, men tapte 0-2 mot Hajduk Split på hjemmebane. Drammenserne røk ut av europaligaen etter 0-4 sammenlagt mot kroatene.

Godset hadde et dårlig utgangspunkt, men hadde troen på å snu det etter 6-0-seier mot Tromsø i forrige eliteserierunde.

I første omgang var det vertene som hadde initiativ, men det manglet litt på presisjonen på den siste tredjedelen av banen.

Annen omgang startet på beste tenkelig vis for Godset. Zoran Nizic fikk se sitt annet gule kort og måtte forlate banen. Hjemmesupporterne øynet ett større håp om seier.

Nå trengte Godset to scoringer for å være á jour. Noe som burde være overkommelig med én spiller mer foran egne supportere.

Men håpet ble knust bare to minutter senere.

Franck Ohandza fikk avansere på Godsets banehalvdel før han spilte ballen til Mijo Caktas. Kroaten sendte ballen mellom beina på Espen Bugge Pettersen og ga Hajduk ledelsen.

Etter 77 minutter la gjestene all tvil til side. Ohandza vant en duell i boksen, vente opp og kunne enkelt øke til 2-0. Strømsgodsets Europa-eventyr var over for denne gang. (©NTB)