TRONDHEIM (Adressa.no): Det var en preget Nicki Bille Nielsen (25) som møtte adressa.no fredag ettermiddag for å fortelle om hendelsen som førte til at han ble arrestert natt til fredag.

— Jeg tar det fulle og hele ansvar for det som skjedde. Jeg var full, og jeg beklager veldig mye. Både overfor klubben, spillerne, politiet, supporterne og alle som blir involvert. Det er fullstendig uakseptabel oppførsel fra min side, og det skal ikke skje igjen. Det lover jeg, sier Bille Nielsen til adressa.no.

10 000 i bot

I dag tidlig fikk RBK-ledelsen vite om hendelsen, og satte i gang undersøkelser umiddellbart. Utpå formiddagen ble Bille Nielsen sluppet ut av arresten, og fikk også et forelegg på 10.000 kroner for ordensforstyrrelser.

— Vi har snakket med Nicki, og tar saken veldig alvorlig. Det er fullstendig uakseptabelt, og ikke noe vi i klubben vil være bekjent av. Han har fått en skriftlig advarsel, og det er veldig alvorlig at vi gir en slik advarsel, sier daglig leder Tove Moe Dyrhaug.

Advarer Bille

Hun forteller at det har vært møter med spillerutvalget i forbindelse med saken, men trener Per Joar Hansen har ikke tatt stilling til om spissen spiller mot Sarpsborg søndag.

- Det får vi komme tilbake til i morgen , sier han.

Sportslig leder Erik Hoftun er soleklar på at dette ikke kan skje igjen.

— Det er meget alvorlig å få skriftlig advarsel i RBK. Skjer det lignende ting igjen, kan det være «game over», sier Hoftun.

Dansken forteller at han og noen kompiser så kampen mellom Molde og Lillestrøm før ferden gikk videre ut på byen.

— Det stemmer det som politiet har sagt tidligere i dag, og jeg beklager igjen på det sterkeste, sier Bille Nielsen.