Mads Reginiussen er inne i sin femte og kanskje beste sesong for Ranheim.

Syv mål på sesongens 16 første kamper har det blitt for den tidligere TIL-spilleren.

– Det har vært en ok sesong. For min egen del har jeg kommet høyere opp i banen i år og bidratt med en del mål, så klart jeg er fornøyd med det, sier Mads Reginiussen, som avgjorde 1-0-seieren borte mot Bærum i sist serierunde med scoring i 89. minutt.

– Vi får se om jeg ikke klarer å fortsette den gode trenden , sier Reginiussen.

I fjor ble det kun tre nettkjenninger, så Reginiussen har virkelig fått en ny vår. Totalt har han scoret 27 mål på 128 opptredener i Ranheim-drakten.

– Jeg var en del dypere i fjor. Jeg trives godt med å komme høyere i banen. Jeg har mitt kanskje beste år som fotballspiller nå og håper det fortsetter i noen år til, sier han.

TIL: – Følger med

Reginiussen som kom til TIL foran 2009-sesongen og var tre å i klubben. Han fikk seks kamper i 2009 og 11 kamper i 2010, før han ble utlånt til Ranheim foran 2011-sesongen og etterpå tok permanent overgang til Trondheims-klubben.

– Dette er femte sesongen min her. Jeg er vel ikke langt unna å bli klubbelegende her, sier Reginiussen, før han mer alvorlig legger til.

– Jeg trives godt her. Jeg har spilt fast og fått mye tillit og tatt mange steg som fotballspiller siden jeg spilte i TIL, sier 27-åringen.

Han legger ikke skjul på at han ønsker å prøve seg på øverste nivå igjen.

– Det er klart det. Jeg har lyst til å prøve meg én gang til. Det er målet mitt og det er det jeg har jobbet for, så får vi se om det blir i Ranheim eller andre klubber. Man må ha noe å strekke seg etter og det er det jeg har lyst til, sier 27-åringen.

Men så langt har verken TIL eller andre klubber vært på banen.

– Det har vært rimelig stille fra andre klubber. Henvendelser får jeg ta når eller hvis det kommer, sier Reginiussen.

I TIL har man fått med seg at Reginussen er i storform om dagen.

– Når det gjelder spillere som har vært i klubben, så følger vi på en måte med og ser om de utmerker seg. Utover dét, ønsker jeg ikke konkret å kommentere Mads eller noen andre navn, sier sportssjef Svein-Morten Johansen.

Snart ferdigstudert

Det er ikke utenkelig at flere klubber får øynene opp for Reginiussen med den sesongen han har hatt til nå.

Kontrakten med Ranheim går ut etter 2016-sesongen og Reginiussen er godt i gang med å planlegge et liv etter fotballen.

– Jeg skrev kontrakt ut neste år med Ranheim. Jeg trives godt i Trondheim og har kun ett år igjen av masteren min her. Da er jeg ferdigutdannet siviløkonom, så det er noe jeg har prioritert , sier altaværingen.

Ranheim ligger for tiden på 9.-plass i 1.-divisjon med to poeng opp til Jerv på kvalikplass og fire poeng ned til Levanger som er øverste lag under streken.

– Før sesongen var målet at vi skulle klare kvalik, men det hanglet en del i starten så da justerte vi til å berge plassen. Vi må bare forsøke å få avstand nedover og så begynne å se oppover på tabellen, sier midtbanespilleren.

Gjermund Åsen kom samtidig som Reginiussen, også på lån, men fra Rosenborg.

Etter fire sesonger i Ranheim (2011-2014, de to første på utlån), ble det også retur til Tippeligaen for Åsen, som nå spiller for Reginiussens gamle klubb TIL.

– Gjermund er en kjempespiller som absolutt fortjener å spille i Tippeligaen. Jeg håper på en lignende utfordring, som han.