Klepp – Stabæk 3-2

Etter åtte serierunder var Stabæk ubeseirede. Det snudde da de møtte Klepp på bortebane. Jærlaget kjempet inn seieren og påførte Stabæk deres første tap i år.

– Det er helt fantastisk. Vi hadde troen på det før kampen, jobbet hardt og ga alt. Vi viste virkelig at det er mulig i dag, forteller målscorer Krogedal Smørsgård.

Måljegeren

Etter bare 17. minutter stod det 2-0 til hjemmelaget. Seieren kunne vært større, men måljeger Krogedal Smørsgård sløste med sjansene mot Stabæk.

– Jeg ombestemmer meg i siste liten, og aner ikke hvorfor jeg gjør det. Jeg er litt usikker med venstrefoten, men det var jo den jeg scorte med, så jeg burde bare prøve mer, forklarer hun.

I andre omgang kom Stabæk inn i kampen igjen, og utnyttet Klepps problemer med å klarer i eget forsvar. Det var ikke utfortjent at tabelltoeren utlignet til 2-2 etter bare ti minutter ut i andre omgang.

– De setter et høyt press på oss og vi faller litt ut. Men det er morsomt å se hvor høyt nivå vi holder, og hvor lavt nivå vi kan falle til. Nå må vi jobbe for å holde det høye nivået enda lengre, for da er vi gode.

Klatret

Mot Stabæk ble Marie Bakke flyttet opp som kantspiller, noe som passet Krogedal Smørsgård perfekt. Nå håper hun lagvenninnen kan få flere kamper i en offensiv posisjon.

– Det er godt å ha kraft og litt hurtighet fremover. Vi ser i dag at det er veldig viktig for oss. De to bak klarer seg kjempebra, og da er det godt å bruke Bakke på kanten. Jeg tror nok Bakke kan få mer spilletid på kant, for vi trenger en slik spiller fremover.

Med seieren mot Stabæk klatret Klepp til sjette plass i Toppserien.

Klepp — Stabæk 3-2

Pause: 2-0

Klepp stadion

Mål: 1-0 Gry Tofte Ims (9.), 2-0 Anette Tengesdal (17.), 2-1 Elise Hove Thorsnes (51), 2-2 Caroline Graham Hansen (56.), 3-2 Line Krogedal Smørsgård (88.)

Dommer:

Gult kort: Marte Sørø, Molde FK

Klepp (4-4-2): Justine Bernier - Astrid Grøttå Ree, Lena Soleng Larsen, Linn Merethe Thune, Anette Tengesdal – Maren Knudsen (Kristin Jondal Risnes, 80.), Karoline Surdal (Susanne Vistnes, 68.), Gry Tofte Ims, Marie Bakke - Therese Sessy Åsland, Line Krogedal Smørsgård (Ida Lillehammer, 90.)