— I sum så klarer jeg ikke å se på dette som en kamp der vi vinner ett poeng. Vi spiller en god kamp, og skaper nok sjanser til å vinne. Kampen burde vært avgjort fra vår side, og vi burde fått 2-0 på en av de store sjansene. I stedet kommer Odd tilbake og scorer to ganger, forteller Daniel Arnefjord.

Slapp Johnsen til

Hele Fotball-Norge kjenner til Frode Johnsens egenskaper foran motstanderens mål. Og gjennom store deler av kampen klarte AaFK-forsvaret å holde Odd-kjempen unna scoringssjanser.

Med ved to anledninger glapp det. De førte til at 1-0 ble snudd til 1-2. — Vi skal se litt på scoringene i ettertid, så jeg har ikke helt oversikt over hva som glapp. På den første er vi på Jone Samuelsen, som er den som header mot mål. Så gjør Sten Grytebust en kjemperedning på Samuelsens avslutning, men ballen havner hos Johnsen. Det er synd vi ikke klarer å hjelpe Sten på den. På den ander er det nok litt slapp markering på Johnsen, forklarer Arnefjord.

Landskamppause

M ed bare ett poeng mot et sølvjagende Odd ligger AaFK fortsatt utsatt til på tabellen. Før hoveddelen av runden i morgen ligger de oransje på 11. plass – med seks poeng ned til nedrykksplass og fem poeng ned til kvalikplass. Ingen av lagene bak AaFK har spilt enda.

— Nå har vi to ukers spillefri på grunn av landskamppause. Den tiden skal vi bruke godt, før vi går på to vanskelige bortekamper mot Start og Viking. Start-kampen kan bli en nøkkelkamp for oss. De ligger rett foran oss på tabellen i dag, og det er litt avhengig av hvordan det går mot den mot Brann i morgen. Men den kan bli spesielt viktig, mener AaFK-kapteinen.

Én hjemmekamp igjen

AaFK har altså fire kamper igjen av årets sesong, og bare én av dem er på hjemlig kunstgress. Og med tanke på at de i det siste har vært svært svake på bortebane har de et godt stykke arbeid å gjøre i innspurten. Siste hjemmekamp er mot Vålerenga 2. november.

— Vi skal forberede oss godt, lover Daniel Arnefjord.

Vi fulgte kampen: