Mats Møller Dæhli er den store norske profilen før Norge går inn i EM-kvalifiseringen med kamp mot stormakten Italia tirsdag kveld.

Norske medier hadde så mange spørsmål til Cardiff-spilleren at han ble tatt med på en felles seanse sammen med landslagssjef Per-Mathias Høgmo før treningen mandag.

VIDEO: SE PRESSEKONFERANSEN I OPPTAK ØVERST I SAKEN.

To italienske journalister spurte Fædrelandsvennen hvem lysluggen var.

— Det sier vel alt, sa TV2-profil Davy Wathne før Fædrelandsvennen måtte stave navnet på journalistenes blokk.

Drillo-oppturen startet mot Italia

Per-Mathias Høgmo sa på pressekonferansen at han håper en norsk seier mot Italia kan være starten på en ny, god tid for det norske landslaget.

Oppturen under Drillo startet for alvor med seieren mot Italia i EM-kvalifiseringen i 1991. Den gangen sørget mål fra Totto Dahlum og Lars Bohinen for fotballfeber i landet.

— En seier vil gi oss god fart videre. Jo tidligere vi kan få en seier i denne kvalifiseringen jo mer selvtilit vil vi få, sa Høgmo.

Mats Møller Dæhli er Norges største stjerne. Men ukjent for italienske journalister.

Mats Møller Dæhli er friskmeldt og gleder seg til kamp. Han mener det er lov å ha forhåpninger til "nye" Norge på et fullsatt Ullevaal. Mandag var det under 1000 billetter igjen.

Høgmo inspirert

— Det er nå vi skal begynne å plukke poeng. Veien frem har til der vi er nå har vært bra. Vi har jobbet knallhardt for å være klare og jeg gleder meg til å delta. Det er stort å representere landet mitt og at det er et fullsatt Ullevaal er gøy, sa Møller Dæhli.

Høgmo var som vanlig svært positiv på norske vegne.

— Vi er voldsomt inspirert av at det er fullsatt, sa Høgmo.