ALFHEIM: 20-åringen fra Storsteinnes har startet 15 av 17 kamper denne sesongen.

10. serierunde hjemme mot Odd (2-2 red.anm.) sto han over på grunn av tre gule kort. I helgen som gikk ble Hans Norbye foretrukket fra start borte mot Odd, mens Antonsen erstattet Norbye i pausen.

– Jeg var ganske sur da. Jeg har alltid lyst til å spille kamper, men man rister av seg skuffelsen og backer de som starter, sier Antonsen.

foto
TRENTE LETT: Thomas Kind Bendiksen. Foto: Tobias Stein Eilertsen

Han var svært nære å ha målgivende pasning i kampen, men Zdenek Ondraseks avslutning gikk i tverrliggeren og ut. I stedet for ble TIL nådeløst straffet på overtid da Odd sørget for 3-2.– Jeg burde ha gjort det bedre i den situasjonen og fått klarert. Vi er ekstremt revansjesugne, spesielt etter overtidstapet sist helg, sier Antonsen.

Nå håper han å få starte igjen mot Strømsgodset til helgen.

– Vi får se hva (Steinar) Nilsen finner ut av, men jeg håper jo det.

– Alternativer

Med Lasse Nilsen, Mikael Norø Ingebrigtsen og Gjermund Åsen tilbake og Thomas Kind Bendiksen spilleklar, har Steinar Nilsen flust av alternativer å velge i til helgens kamp.

– Vi har flere alternativer også på venstrebacken med Lasse Nilsen som nå også er frisk. Kent-Are har en del ting han må utvikle i spillet sitt og det er han klar over. Samtidig så jobber han kjempehardt og han slår alltid hardt tilbake og har en enorm vilje til å utvikle seg videre, sier Steinar Nilsen.

Sto over trening

Thomas Kind Bendiksen deltok ikke i spilløkten på torsdagstreningen.

– Han har litt stølhet på forsiden av låret og ville ikke ta noen sjanser, men det trenger ikke å bety noe som helst. Vi har stor og god konkurranse i midtbaneleddet. Rent fysisk forventer vi at han er klar, men vi sender han ikke utpå om han er 90 prosent, sier Nilsen.

Strømsgodset spilte torsdag kveld bortekamp i Europa League mot Hajduk Spilt.

– De spiller bortekamp i 35 garder torsdag kveld klokken 21 og reiser til Tromsø lørdag, så de vil nok helt klart mene at det har noe å si. Mentalt har det nok det, men det trenger ikke bety noe for kampen. Godset har en forholdsvis stor tropp. En midtukekamp i Europa kan slå ut begge veier, men vi kommer ikke til å få noe gratis, sier Steinar Nilsen.