FC København har måttet tåle to klare bortetap så langt i Champions League. Ståle Solbakken håper å vende trenden i onsdagens bortekamp mot Juventus.

— Presset er på Juventus, og det kan vise seg å virke i vår favør. Vi skal gjøre et forsøk, prøve å være modige i spillet og gi dem real kamp, sa han tirsdag.

FCK kom til kort både mot Real Madrid og Galatasaray. Nå venter et lag som er uten seier så langt i gruppespillet.

— Vi har den største respekt for Juve. De var best både mot Real Madrid og Galatasaray og har vært uheldige så langt i mesterligaen. De har en utrolig sterk midtbane og er tilbake på topp i serie A, sa Solbakken.

Han må greie seg uten Daniel Braaten, og Igor Vetokele og Rúrik Gíslason er også usikre på grunn av henholdsvis skade og sykdom.

— Jeg er ikke redd for at vi skal bli overkjørt, men det er alltid en risiko. Vi er fortsatt i en oppbyggingsfase. Vi lærer av hvert minutt i denne turneringen, sa den norske treneren.

— Borte mot Real Madrid (0-4) gjorde vi noen dumme feil, og vi lærte masse av det. Om vi taper stort for Juventus så må vi lære av det også.

FCK er ubeseiret hjemme i Champions League. Det ble 1-1 mot Juventus og 1-0 over Galatasaray, og laget er med i kampen om avansement til cupspillet.

Etter onsdagens bortekamp står bare hjemmekampen mot Real Madrid igjen.

(©NTB)