Å få tak i kampbilletter til Premier League-kamper kan være både vanskelig og dyrt. En av klubbene som «alltid» er utsolgt er Manchester United.

Nå skriver Daily Mail om to personer som gjorde alt for å få med seg storkampen mellom Manchester United og Arsenal i helgen.

Var på guidet tur

De to, som man tror er utenlandske studenter, skal ifølge avisen ha deltatt på en offisiell, guidet tur på Uniteds hjemmebane Old Trafford fredag, dagen før kampen mot Arsenal.

Men i stedet for å være med på hele turen, gjemte de to seg på do. Utrolig nok har de klart å overnatte inne på Old Trafford, uten å bli oppdaget. Først lørdag morgen ble de oppfinnsomme, billettløse studentene oppdaget.

Manchester United har iverksatt en intern etterforskning av saken.

– Vi innser at mennesker vil gå langt for å se kamper på Old Trafford, men disse to gikk for langt. Det faktum at personene og deres eiendeler ble gjennomsøkt før de kom inn på stadion, gjør oss trygge på at det ikke var noen fare for sikkerheten, sier en United-talsmann til Daily Mail.

Tilkalte politiet

Klubben fikk kritikk etter at forrige sesongs siste hjemmekamp mot Bournemouth i mai ble avlyst. Da ble det oppdaget en gjenstand som man fryktet var en bombe, men det viste seg at gjenstanden hadde blitt gjenglemt etter en øvelse.

At to mennesker kunne overnatte inne på Old Trafford uten at noen visste om det, får alarmklokkene til å ringe på ny. 1-1-kampen mot Arsenal ble sett av 75.264 mennesker.

– Etter fiaskoen mot Bournemouth satte man inn ekstra ressurser rundt sikkerhet. Så skjer dette, sier en kilde til Daily Mail.

Hva skjedde så med de to studentene?

De ble som sagt oppdaget på formiddagen, og politiet ble tilkalt. Duoen ble ikke arrestert, men de måtte nøye seg med å se kampen på TV.