Radamel Falcao (28) var linket til Real Madrid, Arsenal og Manchester City. Men havnet i stedet på Old Trafford og ble i natt formelt klar for Manchester United.

Lånovergangen fra Monaco gjør Manchester United til en av overgangsvinnerne, og Falcao selv er fornøyd, selv om han gir fra seg spill i Champions League for å bli United-spiller.

— Jeg er veldig glad for å være en del av en så stor klubb. Jeg har ventet på dette i store deler av året, og nå er jeg Manchester United-spiller. Jeg er veldig fornøyd, sier Falcao til manutd.com.

Etter at colombianeren ble rapportert å være på vei til United, tok det tid før overgangen ble bekreftet. Men Falcao sier han aldri mistet troen.

— Det var en lang dag, det var hardt og vanskelig. Vi ventet til siste slutt, men jeg mistet aldri troen. Nå vil jeg takke Gud for at det gikk i orden, sier Falcao.

Spissen sier han ser frem til å jobbe med Louis van Gaal.

— Det gleder jeg meg til. Han er en veldig god trener med lang erfaring. Jeg vil gjøre mitt aller beste for laget og for ham, og gjøre fansen lykkelig.

- Hva tenker du om engelsk fotball?

— For meg hard et vært en drøm å spille i Premier League. Jeg har alltid hatt lyst til å spille der, det er en veldig god liga, sier Falcao, som får trøye nummer ni i United.