De to største klubbene på Island, FH fra Hafnafjordur og KR fra Reykjavik ønsker seg Steven Lennon.

— Begge klubbene er interessert, og har spurt Sandnes Ulf om en pris. For meg er dette en god mulighet. Dette er større klubber enn Sandnes Ulf, selv om den norske eliteserien selvsagt er sterkere enn den islandske. Jeg regner med en overgang går i orden enten før helgen, eller like etter kampen mot Strømsgodset, sier Lennon til Aftenbladet.

Sandnes Ulf-ledelsen vil ikke si så mye om interessen foreløpig, men klubbledelsen har vært klar på at dersom det skal spillere inn i Sandnes Ulf, må noen forlate klubben først – eller eksterne investorer må hjelpe til.— Jeg kan bekrefte at det er interesse rundt et par av våre spillere, men vi har ikke mottatt noen skriftlige bud, sier daglig leder Tom Rune Espedal til Aftenbladet.

Lennon sier han ikke har funnet seg til rette på banen i Sandnes Ulf.

— Jeg ble hentet til klubben for å spille sentralt i banen, like bak spissen. Der spilte jeg de to første kampene mine, og vi vant begge, men siden har jeg blitt plassert på vingen. Det er ikke lett å spille ving for et lag som taper så mye, og hvor jeg må bruke så mye tid på forsvarsjobbing. Det er heller ikke min naturlige posisjon. På Island vet jeg at jeg kommer til å bli brukt mer sentralt i banen, og om jeg gjør det bra der borte igjen kan det kanskje åpne seg en ny mulighet for en annen norsk klubb senere, sier Lennon.