UVANT JOBB: Det hører kanskje kanskje til sjeldenhetene at Istanbuls bannemannskap må måke hagl. Foto: NTB scanpix
RYDDEJOBB: Det tok banemannskaper 20 minutter å rydde banen. Foto: NTB scanpix
VILT: Hele banen ble dekket og måtte ryddes. Foto: NTB scanpix
AVLYST: Kampen mellom Galatasaray og Juventus ble avbrutt. Foto: NTB scanpix
STOPPET: Spillerne måtte av banen og kampen ble stoppet. Foto: NTB scanpix
HAGLET NED: Didier Drogba (i midten) og de andre spillerne måtte rømme i garderobene på grupp av det ekstreme været. Foto: NTB scanpix

Banen i Istanbul ble på kort tid dekket av snø og hagl, og dommer Pedro Proença avbrøt spillet på stillingen 0-0 etter 31 minutter. Banemannskapene jobbet hardt for å sørge for at linjene var synlige.

Etter en snau halvtime hadde det sluttet å snø, men det ble bestemt at banen ikke var i en slik forfatning at kampen kunne spilles ferdig tirsdag. Det europeiske fotballforbundet (UEFA) meldte senere på sitt nettsted at kampen spilles ferdig onsdag med start klokka 13.00 norsk tid.

Merkelig nok er det tredje gang en kamp mellom de to klubbene blir forsinket. I 1998, da Italia nektet å utlevere den kurdiske separatistlederen Abdullah Öcalan til Tyrkia, ble en kamp mellom lagene utsatt en uke.

I 2003 ble en kamp mellom Galatasaray og Juventus igjen utsatt en uke, den gangen som følge av terrorangrep i Istanbul.

Onsdag skal det spilles 59 minutter pluss tilleggstid. Galatasaray må vinne kampen for å gå videre i Champions League, mens Juventus greier seg med uavgjort. Real Madrid er allerede vinner av gruppen.

Den spanske klubben avsluttet med 2-0-seier over FC København i Parken tirsdag.

(©NTB)