Martin Ødegaard har ennå til gode å vise seg fra sin beste side for Real Madrid Castilla.

Lagets trener Zinedine Zidane har vraket nordmannen fra lagoppstillingen ved flere anledninger. I helgen var ikke Ødegaard i aksjon i oppgjøret mot Real Unión, men denne gangen var det på grunn av en skade.

Dagen før kampen meldte spanske journalister at Ødegaard hadde pådratt seg en trøkk i ribbeina.

Zinedine Zidane er inne i sin første sesong som Real Madrid Castilla-trener. Her er han på gressteppet før en landskamp mellom Frankrike og Brasil i mars. Foto: REUTERS

Nå ser det imidlertid ut som at Ødegaard muligens vil kunne inngå i Zidanes planer foran søndagens kamp mot Sestao River. I en sms til Aftenposten opplyser Ødegaard agent Tore Pedersen om at 16-åringens skade ikke er alvorlig.

Rubén Jiménez, som dekker Real Madrid Castilla for sportsavisen Marca, har samme inntrykket som Pedersen.

— Det var en hard trøkk, men denne lørdagen kan han være tilbake i troppen til kampen mot Sestao, sier Jiménez til Aftenposten.

Real Madrid Castilla er i poengnød før oppgjøret. Med fire kamper igjen ligger Ødegaards lag på en sjetteplass, tre poeng bak den siste playoff-plassen.

— Det gjenstår fire «finaler», og det er fortsatt mulig, sa trener Zidane etter å ha spilt i en veldedighetskamp mandag kveld.