Lørdag scoret svensken begge målene i 2-1-seieren borte mot St. Mirren.

Deila kan smile bredt over å ha fått fart på karrieren til Guidetti. Skader og lite spilletid har vært kjenningsmelodien for den 22-årige angriperen i Manchester City de siste årene.

Lørdag slo Guidetti til med to viktige fulltreffere. Han ga Celtic ledelsen tre minutter før pause på et innlegg fra Scott Brown. Lysluggen satte også inn vinnermålet etter litt over en times spill. Senere ble han byttet ut.

– Det var ikke den beste prestasjonen. Det var en tøff kamp, oppsummerte Deila på pressekonferansen etter kampen ifølge klubbens Twitter-konto.

– John har spilt tre kamper på kort tid og fikk krampe på slutten. Han er klar igjen til neste kamp, beroliget Deila.

Slo tilbake

I mellomtiden hadde Kenny McLean utlignet for St. Mirren. 1-1-målet kom få minutter ut i annenomgangen. Deila trakk fram som positivt at laget klarte å slå tilbake etter utligningsmålet.

– Det var det positive, at vi slo tilbake og vant kampen. De hadde ikke mange målsjanser, noe som også var bra. Jeg synes vi så slitne ut, sa Deila.

– I tillegg til at vi så slitne ut, skapte vi heller ikke så mange sjanser. Vi har hatt et tøft program med tre kamper på seks dager.

14 poeng

Guidetti glitret og scoret også i midtuken da Celtic valset over Hearts 3-0 i den skotske ligacupen.

Etter sju serierunder står Celtic med 14 poeng. Under Deilas ledelse har klubben vunnet fire kamper, spilt to uavgjort og tapt én kamp i serien. Celtic har én kamp til gode på sine utfordrere.

– Det er tøft med tre kamper på så kort tid. Man må være sterk for å ta tre poeng på en dag som denne, sa den tidligere Strømsgodset-treneren. (©NTB). (©NTB)