Backen var helt hyper mot Kristiansund. Han kom på stadig nye løp og kombinasjoner. Valset over Kristiansunds arme høyreback. Han var strålende, og ville vært banens bestemann om ikke kantspilleren foran ham hadde vartet opp med magi.

Men prikken over i'en klarte Erdin Demir selv å viske ut. På merkelig vis. For da Brann i 2. omgang kjørte over et ti mann svakt motstanderlag, skled Demir ballen inn i målet. Han scoret med rumpen, men klarte å vippe ballen ut igjen med hælen. Målet skulle vært godkjent, men ballen var ikke inne lenge. Han klarte altså å redde egen scoring.

— Jeg må se reprisen, jeg vet ikke hva som hendte. Jeg så bare at ballen var i mål. Jeg tok ballen ut fra målet selv, det er jo typisk...

- Nye ansikter?

Demirs kontrakt utløper etter sesongen. I så måte var gårsdagens kjempekamp den perfekte reklame for svensken, som når som helst kan signere nye kontrakt med den klubben han selv ønsker. Brann har ikke markert interesse for å skrive ny kontrakt med spilleren.

Selv synes ikke Demir det er så rart.

— Nei, de avventer. Jeg tror de ser at jeg har mye fotball i meg, men samtidig at jeg har opplevd mye negativitet. Kanskje de vil se nye ansikter i den posisjonen. Men i blant kan det være at man får ut noe et annet sted man ikke har fått ut her og vice versa.

- Skal vi tolke deg som at det er det du vil, fortsette karrieren et annet sted?

— Nei, absolutt ikke. Jeg trives i Brann, det spørs mer på hva Brann vil.

Skåningen mener en vinter med mye trening begynner å gi resultater og hjelper ham til å fremstå slik han gjorde i svenske Trelleborg - før han ble kjøpt av Brann.

— Jeg kjenner meg i bra form, kondisjonsmessig. Det blir bedre nå, et av problemene mine har vært at prestasjonene har svingt. Synd jeg ikke får vist dette oftere, det var slik jeg gjorde hver eneste uke før jeg kom til Brann. Da var jeg veldig godt trent og kunne springe. Så forsvant det litt, men jeg kjenner at det går bedre nå.

- Blir bedre og bedre

Demir påpeker at Brann-treneren gir ham full tillit. Noe annet ville kanskje vært merkelig, i og med at han er en av få venstrebacker i stallen, men Nilsen gir ham bortimot frie fullmakter.

— Lars Arne sier bare til meg: Gå! Og det gjør jeg. Den lille pushen der gjør at jeg bare kan kjøre på. Løpe opp og ned.

Nilsen bekrefter at backen har klar ordre om å slippe seg løs.

— Han har fått beskjed om å gå hele tiden. Det er bare å gi gass. Vi må bare sørge for at noen holder igjen inne. De gangene vi gjorde som vi skulle, rant vi gjennom på den siden.

- Han står uten kontrakt fra nyttår, vil du gi ham en ny?

— Det må vi se på og ta en runde på. Han blir i hvert fall bedre og bedre. Han er god i systemet vårt hvor han har faste, klare oppgaver. En spennende spiller. Jeg liker ham - begge backene. Det er moderne backer.