– Situasjonen i Leeds er spennende. Jeg føler jeg har noe uoppgjort i klubben, skal Sabella ha uttalt til argentinske medier.

Ifølge Daily Mirror er 59-åringen en het kandidat til å vende tilbake til klubben han spilte for i 1980. Den gang kom Alejandro Sabella fra et opphold i Sheffield United og spilte 23 kamper for Leeds før han fortsatte karrièren i Estudiantes.

Etter VM-finalen trakk Sabella seg som argentinsk landslagssjef, og overlot jobben til tidligere Barcelona-trener Gerardo Martino.

Sabella skal visstnok stå høyt på ønskelisten til Championship-klubbens eier Massimo Cellino. Italieneren sparket Dave Hockaday for to uker siden, og etter den tid er det sjefen for klubbens ungdomsakademi, Neil Redfearn, som ledet Leeds da klubben slo Bolton 1-0, og sist lørdag spilte 1–1 borte mot Birmingham. Ifølge Cellino er ikke Redfearn aktuell som nye trener, for han har en så viktig rolle med de unge spillerne at Cellino ønsker at han fortsetter som sjef for ungdomsakademiet.

Alejandro Sabella og den tidligere Portsmouth— og Middlesbrough-forsvareren Gianluca Festa er visstnok de mest aktuelle kandidatene til å overta som ny Leeds-trener.