– Dersom vi vurderte å forlate Liverpool i år, ville vi ikke ha fornyet kontrakten i fjor sommer. Mohamed er fortsatt forpliktet til Liverpool, skriver Ramy Abbas Issa på Twitter.

Det skjer etter at det saudiarabiske mediet Al-Riyadiah meldte at Al Ittihad hadde kommet med et giganttilbud til Liverpool-stjernen. Salah har fortsatt to år igjen av sin kontrakt med scouserne.

Ifølge Al-Riyadiah er Al Ittihad villig til å gi egypteren 180 millioner euro over to sesonger. Det tilsvarer to milliarder norske kroner. Samtidig kunne de tilby Liverpool 60 millioner pund, altså nesten 800 millioner kroner, i overgangssum for 31-åringen.

Al Ittihad har allerede hentet Fabinho fra Liverpool denne sommeren. I tillegg har de signert stjerner som Karim Benzema og N’Golo Kanté.

Vil du lese mer om engelsk fotball? I VGs store magasin «Våre beste menn» kan du lese historien til alle de 77 nordmennene som har spilt fotball på toppnivå i England. Magasinet er på 124 sider, og kan bestilles i vår nettbutikk (fri frakt!)