Arendal holdt på å gå på en skikkelig smell søndag kveld. Arendal holdt på å gå på en skikkelig smell søndag kveld. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

ØIF Arendal berget uavgjort i siste sekund

ØIF Arendal så lenge ut til å tape mot Fjellhamar i eliteserien i håndball søndag, men Mario Matic reddet uavgjort helt på tampen. Kampen endte 26-26.

Bortelaget fra Romerike kom best i gang i Arendal og skaffet seg tidlig en tremålsledelse i søndagens kamp. Det bølget mye fram og tilbake i første omgang, men gjestene ledet fremdeles med to mål da lagene gikk til pause.

Da det gjensto fire minutter var ledelsen igjen økt til tre mål, og en skikkelig skrell var innenfor rekkevidde. Men det holdt ikke helt inn. Mål av Sander Løvlie Simonsen, Sondre Paulsen og til slutt Mario Matic reddet ett poeng for ØIF Arendal.

Sørlandslaget troner med det på toppen av tabellen, ett poeng foran Drammen. Elverum, som står med to kamper mindre spilt, spiller senere søndag mot Nærbø. Ved seier der vil hedmarkingene komme àjour med Arendal på tabelltoppen.

Drammen gjorde på sin side jobben hjemme mot Runar søndag, men ikke uten spenning. Etter noen intense sluttminutter klarte Kristian Kjellings menn å hale inn en 24-23-seier.

Spenning ble det også da Bækkelaget tok imot nedrykksplasserte Halden. De ga Oslo-laget kamp til døren, men tapte til slutt 23-24.

FyllingenBergen tapte til slutt knepent i hjemmekampen mot Kolstad. Danske Martin Kærgaard Pedersen ble toppscorer for gjestene med seks mål.