REAL MADRID – DEPORTIVO LA CORUNA 2-0

Dermed reiste hovedstadslaget seg fra det pinlige 0-4-tapet mot byrival Atlético Madrid forrige helg. Uten at de overbeviste altfor mange med tomålsseieren over Deportivo.

— Det var ingen enkel kamp. Vi spilte bare bra i perioder og hadde problemer underveis, sa Real Madrid-trener Carlo Ancelotti etter kampen.

Bortelaget var nemlig helt på høyde med den spanske serielederen til tider, men det var Real Madrid som scoret målene. Først ved Isco, som i det 23. minutt skrudde inn 1-0 fra hjørnet av 16-meteren.

Deportivo fortsatte å imponere etter scoringen, men da Karim Benzema gjorde 2-0 kvarteret før slutt gikk luften ut av det hardtkjempende bortelaget.

Real Madrid hadde et par gode muligheter til å pynte på seieren, men verken Bales frisparkforsøk eller Ronaldos volleyforsøk i sluttminuttene fant veien til nettmaskene.

Tidligere lørdag hadde Sevilla en enkel jobb med å slå Cordoba 3-0 på hjemmebane.

Real Madrid er nå fire poeng foran Barcelona i toppen av tabellen med en kamp mer spilt enn sine rivaler. Sevilla ligger på 4.-plass og er for fullt med i kampen om mesterligaplass.

Spansk 1. divisjon fotball lørdag, 23. runde:

Granada – Athletic Bilbao 0-0 14.879 tilskuere.

Rødt kort: Emanuel Insua (68), Granada.

**Málaga – Espanyol 0-2 (0-1)

Mål:** 0-1 Álvaro González (41), 0-2 Sergio Garcia (90).

16.181 tilskuere.

Rødt kort: Diego Colotto (82), Espanyol.

**Real Madrid – Deportivo La Coruña 2-0 (1-0)

Mål:** 1-0 Isco (23), 2-0 Karim Benzema (73).

68.500 tilskuere.

**Sevilla – Córdoba 3-0 (2-0)

Mål:** 1-0 Grzegorz Krychowiak (38), 2-0 Carlos Bacca (44), 3-0 Vicente Iborra (76).

Rødt kort: Grzegorz Krychowiak, Sevilla (74). Patrick Ekeng Ekeng, Cordoba (54).