Halle kjenner Bjørnebye godt gjennom mange år på landslaget og har også god kontakt med Start-treneren nå. Han tror den tidligere Hareide-assistenten er rett mann for Start.

— Dersom han får litt tid på seg og Start er tålmodige, tror jeg han kan snu dette. De har byttet ut en del spillere, og det er ikke gunstig. Når klubben ligger der de ligger, er det viktig at spillerne står sammen og kjemper for å bedre situasjonen, sier Halle.

- Har mye erfaring

Etter 14 kamper ligger start tredje sist i eliteserien med 13 poeng, og i går røk de også ut av cupen etter 0-1-tap mot Haugeund hjemme på Sør Arena. Styreformann i Start, Erik Solér, og sports- og mediadirektør Svein Mathisen bedyrer at det ikke har planer om å kvitte seg med Bjærnebye. Det er Halle enig i.

— Stig Inge har erfaring som spiller fra slike situasjoner tidligere, og jeg tror han kan snu dette. Samtidig er det naturligvis viktig at spillerne bidrar og er med på å snu den vonde trenden, sier Halle.

- Desperate etter poeng

Viking-assistenten håper imidertid ikke at det skjer allerede søndag, selv om han forventer et vanskelig oppgjør mot sørlendingene hjemme i Stavanger.

- Laget er i en situasjon der de er desperate etter poeng, og de kommer til å kjempe med nebb og klør. Vi må være minst like skjerpet til dette møtet som før Brann-kampen, sier Halle.