VIKING-LILLESTRØM 1-0

— Målet var kanskje ikke så vanskelig. Jeg lurte meg inn på bakre stolpe og nikket i inn, men det betydde mye for min egen selvtillit, sier matchvinneren til Aftenbladet etter at Lillestrøm er slått 1-0 på Viking stadion.

Like etter scoringen midtveis ut i første omgang, smelte den islandske vulkanen til med en skikkelig suser fra 22-23 meter. Lillestrøms utmerkede målmann, Arnold Origi, måtte ut i full strekk mot sin høyre vinkel for å hindre at Thorsteinsson gjorde sitt andre.

— Det skuddet hadde jeg ikke våget å ta tidligere i sesongen. Det sier mye om hva selvtillit betyr, innrømmer Thorsteinsson.

— Jeg trives i klubben

Han er inne i sin andre sesong for Viking etter tre suksessrike år i Sandnes Ulf. I mørkeblått har det blitt mye benkesliting.

-Jeg har kontrakt ut neste år og håper at Viking vil satse på meg. Jeg trives her, jeg trives i klubben og familien trives her, så jeg blir gjerne, men du vet aldri hva som skjer i fotball, sier Steinthor Thorsteinsson som hadde følere fra andre klubber i sommer.

— Det er tøft når du ikke får spille så mye, men nå føler jeg at formen er stigende, sier islendingen. Han legger ikke skjul på at Viking vant på en heller dårlig dag mot Lillestrøm.

— Vi var ikke bra, men vant likevel. Det er en god egenskap for et lag som skal være med i toppen, smiler han.

Austbø: - En flott egenskap med årets lag

Keeper Iven Austbø smiler, han også. Randabergbuen gjorde igjen en meget solid kamp, dog uten å ta frem feberredningene.

— Jeg behøvde egentlig ikke det, for de foran meg blokkerte hele tiden. Men det er minst like kjekt å vinne når vi ikke spiller så bra. Og igjen kom vi tilbake etter å ha tapt. Det er flott egenskap med årets lag, mener Iven Austbø.

— Vi tapte semifinalen, og vi tapte sist mot Rosenborg, men alt i alt har årets sesong vært meget bra. Vi koser, viser at vi har bra holdninger og har fortsatt gode muligheter for å ta medalje, minner Viking-keeperen om.