ALFHEIM: Bård Flovik mener Espejord har levert en meget god søknad om mer spilletid etter han berget poeng hjemme mot Aalesund i går.

— Jeg tar ikke ut laget nå, men at Runar Espejord kommer til å spille en stor rolle mot Molde er naturlig. Så får vi om han kommer inn eller starter kampen, sier Flovik.

Han var nemlig meget fornøyd med 19-åringens innhopp mot Aalesund.

— En uredd Runar Espejord som får mer selvtillitt etter scoring er veldig spennende. han har gått framgang i det siste, sier Flovik.

Moldskred en mulighet

Samtidig understreker han at Morten Moldskred også er en mulighet.

— Morten er et spissalterantiv i kamper der vi kan få mye rom i bakrom. Magnus Andersen og Jonas Johansen har også spilt i rollen på topp, men som ren klassisk midtspiss, er det Runar som er det reelle alternativet, sier TIL-treneren.

Espejord er mer enn klar til å starte.

— Jeg har litt blandene følelser etter Aalesund-kampen siden det kun ble et poeng, men det var deilig å få sin første Tippeliga-scoring og se at man kan gjøre det samme på det øverste nivået også, sier Runar Espejord.

Han håper han er aktuell til å starte Molde-kampen.

— Jeg føler meg i god form og i bra slag. Det hadde vært utrolig artig å få første kamp fra start i Tippeligaen og kronet det med ny scoring og tre poeng, sier Espejord.

For selvtilliten er det ingenting å si på.

— Jeg sliter som regel ikke med det. Nå er det bare å stå på denne uka på trening og forhåpentligvis da få sjansen fra start mot Molde, sier Espejord.

Landu tilbake

Christian Landu-Landu er også tilbake etter han sto over kampen mot Aalesund på grunna av tre gule kort.

— Christian Landu-Landu har vært sentral for oss hele sesongen og vil bli det mot Molde også, sier Bård Flovik.

Landu-Landu er klar på å levere igjen.

— Det var første gang i karrieren jeg sto over på grunn av tre gule, så det var uvanlig. Nå er jeg klar for en god treningsuke og til å bidra igjen mot Molde, sier Landu-Landu.

Han er klar på at effektiviteten må bli bedre, skal de berge plassen.

— Vi har alle hatt våre sjanser og ikke satt dem. Det gjelder alle mann alle. Over tid er det ikke tilfeldig. Vi må bli bedre på avslutningene og omsette sjansene våre bedre, sier Landu-Landu.

Han priser seg lykkelig over at TIL fortsatt har gode muligheter for å berge plassen til tross for kun 20 poeng på sesongens 25 første kamper.

— Vi er tre lag, oss, Start og Mjøndalen som har plukket ett poeng her og ett poeng der, men som sliter med å ta trepoengere, så vi har fulgt hevrandre som skygger. Vi får bare håpe at gode prestasjoner på trening viser seg i kampp etter hvert. Vi slo Molde hjemme og får ta med oss den positive opplevelsen derfra til bortekampen, sier han.