DIREKTE 20.45:

Terry uttalte i januar at Chelsea ikke var villig til å gi ham en ett års forlengelse, til tross for at ønsket å fortsette karrieren hos de blåkledde. Hiddink har likevel sagt at døren er åpen, men 35-åringen virker motvillig på grunn av ledelsen nøling.

David Luiz, som fikk flere sesonger i midtforsvaret med Terry før han ble solgt til Paris Saint-Germain for 50 millioner pund (600 mill. kroner) i 2014, er kraftig provosert over det han er vitne til i Chelsea.

LES OGSÅ:

— Elsket av fansen

— John er sannsynligvis Chelseas beste spiller gjennom tidende. Klubben må vise ham mer respekt, sa Luiz ifølge London Evening Standard.

— Han har vært klar på at han ønsker å bli i klubben, men de lar ham vente på et svar. Det er ikke måten å behandle en spiller som har gitt så mye for klubben og bidratt til så mye suksess. Fansen elsker John. Dette har ikke blitt håndtert bra, så fansen kommer ikke til å være fornøyd, fortsatte han.

Forvirrende

Og Luiz gir seg ikke der.

— Jeg skjønner ikke hvorfor de ikke har tilbudt ham ny kontrakt. Han er fremdeles den beste midtstopperen i klubben og en av de beste i England. Det burde ikke være noe tvil om at de skal tilby ett år til. Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal si. Hele situasjonen er forvirrende. Jeg tror det er tydelig for alle at han fortjener en ny kontrakt, sier PSG-spilleren.

Tirsdag kveld møter Luiz gamle kjente når Chelsea står på motsatt banehalvdel i mesterligaens åttedelsfinale. Lagene spiller først i Paris, før returoppgjøret spilles på Stamford Bridge om tre uker. (©NTB)