12 runder før mål har Hødd 24 poeng, som holder til en 8. plass på tabellen. Bærum er på plassen foran, med sine 28 poeng. Og dersom Hødd taper mot Bærum, er løpet kjørt i forhold til en mulig playoff om opprykk på seinhøsten. Da må Hødd bare sørge for å holde bunnstriden bak seg.

– Det er sikkert korrekt det. Vi ser at toget går nå, men jeg er veldig trygg på at vi vil prestere bra i de resterende kampene våre. Formen er god, og til denne kampen får vi tilbake både Joakim Magnussen og Ole Amund Sveen. Begge har vært ute med skader i flere kamper, forteller Eid.

Aursnes ute

Men Hødd må klare seg uten viktige Fredrik Aursnes, som har klart å dra på seg hele fem gule kort til nå. Noe som bør være ganske så unødvendig for en finslepen tekniker som ham.

Og snart får også Hødd tilbake Erik Sandal, som brakk beinet i romjula.

– Erik er veldig nær spill nå. Han er tilbake på banen før august er omme, og på trening er han den gamle gode. Han er en klassespiller som vi alle ser fram til å ha på laget vårt, smiler Sindre.Som håper at Hødds trofaste publikum ikke har mistet tålmodigheten med sine blåhvite helter. Selv om Hødds hjemmeform har vært direkte skral i 2014. To seire, tre uavgjorte og hele fire tap er uvant kost.

– Veldig rart, men vi jobber knallhardt hver dag for å snu trenden. Og jeg håper inderlig at vi får unison støtte fra tribunene mot Bærum, for dette er en veldig viktig kamp for oss.

Mistet toppscoreren

Og hva venter Eid at Bærum vil komme med?

– Bærum er gode, og de har en ballbesittende spillestil både hjemme og borte. De har riktig nok mistet sin toppscorer Pellegrino til Lillestrøm nylig, men vi skal passe oss for dem uansett.I vår vant Hødd 1–0 på Kadett-tangen i bortekampen, etter scoring av Franjo Tepuric.

– Franjo er nå skadefri og i meget bra slag, og er en av mange spisser vi har å velge i. Laget vårt mot Bærum er foreløpig ikke klart, jeg vil vente til etter lørdagens trening før jeg bestemmer meg.

– Så du er såpass fornøyd med stallen at du ikke ønsker flere nye?

– Jo, vi følger med i markedet, vet du. Plutselig kan en spiller vi kan tenke oss være tilgjengelig for oss, men jeg er godt fornøyd med de vi allerede har.

Kampen direkte kl. 18: Hødd — Bærum